Arbeidsongeval vergoeding behalen met echte experts in letselschade

Heeft u een arbeidsongeval gehad en wilt u een vergoeding? Neem dan contact op met Holla Advocaten. Wij bieden u juridische hulp bij bedrijfsongevallen. Onze sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding is de grootste van Zuid-Nederland en richt alle aandacht op het verkrijgen van een schadevergoeding.

Hulp bij verkrijgen arbeidsongeval vergoeding

Holla Advocaten biedt professionele en persoonlijke hulp wanneer u na een arbeidsongeval een vergoeding wilt claimen. Onze advocaten zorgen voor het beste advies, de meest effectieve vertegenwoordiging en vragen daarvoor een reële vergoeding. Bovendien werken al onze letselschade specialisten nauw samen. Ze maken gebruik van elkaars kennis en expertise om u het best van dienst te kunnen zijn na uw bedrijfsongeval. De schadevergoeding voor een arbeidsongeval dient door de verantwoordelijke partij te worden betaald.

Voordelen van Holla Advocaten

Bij Holla Advocaten kunt u rekenen op:

  • Kennis en ervaring op het gebied van letselschade;
  • Professioneel advies bij arbeidsongevallen;
  • Steun bij het afdwingen van een vergoeding;
  • Zo goed mogelijk herstel van de oorspronkelijke situatie;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen;
  • Duidelijke informatie over de financiële kant van de zaak.

Wij helpen u graag

Heeft u een arbeidsongeval gehad en wilt u dat wij u helpen met het behalen van een vergoeding? Wacht dan niet langer en neem contact op met het dichtstbijzijnde Holla Advocaten kantoor bij u in de buurt.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op