Gespecialiseerde letselschade advocaat in Den Bosch en Eindhoven

Heeft u letselschade opgelopen en zoekt u een advocaat in Eindhoven of Den Bosch die u kan helpen? Bij Holla Advocaten kunt u vertrouwen op de juiste juridische hulp van echte letselschade experts. Onze sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding is de grootste van Zuid-Nederland. Onze ruim 70 letselschade advocaten in Eindhoven en Den Bosch zijn zeer ervaren. Zij zetten zich iedere dag in voor mensen die zich in dezelfde situatie bevinden als u.

Letselschade advocaat Den Bosch en Eindhoven

Holla Advocaten zorgt voor professionele en persoonlijke hulp wanneer u letselschade heeft geleden en een advocaat nodig heeft. Onze letselschade advocaat in Eindhoven of Den Bosch geeft u uitstekend advies, de meest effectieve vertegenwoordiging en vraagt een reële vergoeding. Daarbij werken al onze letselschade specialisten nauw met elkaar samen. Zij delen hun kennis en expertise en zijn u hiermee het best van dienst.

Holla Advocaten: echte experts in letselschade

Bij Holla Advocaten kunt u rekenen op:

  • Letselschade advocaten bij u in de buurt in Eindhoven of Den Bosch;
  • Professioneel advies van een echte letselschade expert;
  • Ruime kennis en veel ervaring op het gebied van letselschade;
  • Een vriendelijke vergoeding voor de vertegenwoordiging;
  • Het zoveel mogelijk herstellen van de oorspronkelijke situatie;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen.

De beste juridische bijstand

Wilt u een letselschade advocaat in Den Bosch of Eindhoven inschakelen, dan staat Holla Advocaten voor u klaar. Wij helpen u graag verder. Aarzel dus niet om ons te benaderen en contact op te nemen als u letselschade heeft geleden.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op