Vertrouwen op de uitgebreide kennis van een echte letselschade expert

Heeft u letselschade geleden en zoekt u een expert in de vorm van een gespecialiseerde letselschade jurist? Schakelt u dan Holla Advocaten in en u kunt vertrouwen op de juiste juridische hulp van een echte specialist. Onze sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding is de grootste van Zuid-Nederland. Meer dan 70 letselschade specialisten staan klaar om u te helpen met het indienen van een letselschade claim.

Ervaren letselschade jurist

Holla Advocaten biedt u professionele en persoonlijke hulp wanneer u letselschade heeft geleden. Onze juristen zijn specialisten op het gebied van letselschade. Zij geven u het beste advies, de meest effectieve vertegenwoordiging en vragen daarvoor een reële vergoeding. Daarbij werkt uw letselschade jurist nauw samen met zijn of haar collega’s om de kennis en expertise binnen ons kantoor te delen. Daardoor kunnen wij u des te beter van dienst zijn. Ook schakelen wij indien nodig externe, onafhankelijke letselschade experts in, zoals medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Voordelen Holla Advocaten letselschade experts

Bij Holla Advocaten kunt u rekenen op:

  • Professioneel advies van een gespecialiseerde letselschade expert;
  • Ruime kennis en ervaring op het gebied van letselschade;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen;
  • Het zoveel mogelijk herstellen van de oorspronkelijke situatie;
  • Uitstekende vertegenwoordiging tegen een vriendelijke vergoeding.

Contact opnemen voor professionele vertegenwoordiging

Wanneer u letselschade heeft geleden, staat Holla Advocaten voor u klaar met meer dan 70 ervaren letselschade experts. Neem gerust contact met ons op. Als letselschade specialist kunnen wij u uitstekend verder helpen.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op