Letselschade door medische fout: schadevergoeding behalen

Heeft u letselschade opgelopen naar aanleiding van een bedrijfsongeval of medische fout? Wanneer u wilt kunnen vertrouwen op de juiste juridische hulp van echte experts, schakelt u Holla Advocaten in. Onze sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding is de grootste van Zuid-Nederland. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten helpen u graag met het indienen van een letselschade claim.

Een letselschade claim indienen

Holla Advocaten zorgt voor professionele en persoonlijke hulp wanneer u letselschade heeft geleden door een medische fout of bedrijfsongeval. Onze letselschade advocaat geeft u in Eindhoven of Den Bosch het beste advies, de meest effectieve vertegenwoordiging en vraagt daarvoor een vriendelijke vergoeding. Onze letschade advocaten werken als specialisten nauw met elkaar samen. Zij delen hun kennis en expertise om u het beste van dienst te kunnen zijn.

Voordelen van Holla Advocaten

Bij Holla Advocaten kunt u rekenen op:

  • Hulp bij indienen letselschade claim tegen een reële vergoeding;
  • Professioneel advies van gespecialiseerde letselschade advocaten;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen;
  • Het zoveel mogelijk herstellen van de oorspronkelijke situatie;
  • Kennis en ervaring letselschade door bedrijfsongeval of medische fout.

Professioneel vertegenwoordigd door letselschade advocaten

Holla Advocaten staat voor u klaar met meer dan 70 ervaren letselschade advocaten. Wanneer u letselschade heeft geleden door een bedrijfsongeval of medische fout, helpen wij u met het indienen van een claim. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op