Passende uitkering letselschade smartengeld

Heeft u letselschade geleden en wilt u daarvoor smartengeld ontvangen? Vertrouw dan op de juridische hulp van een echte letsel vergoeding specialist en schakel Holla Advocaten in. Onze sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding is de grootste van Zuid-Nederland en helpt u direct. Als experts in letselschade zetten wij ons no cure no pay in om de beste vergoeding te bewerkstelligen.

Hulp bij behalen letselschade smartengeld

Holla Advocaten zorgt voor professionele en persoonlijke hulp wanneer u letselschade heeft geleden en smartengeld wenst te ontvangen. Onze letselschade advocaat biedt u het beste advies, de meest effectieve vertegenwoordiging en vraagt een reële vergoeding. Wij zorgen voor een passende uitkering voor de geleden letselschade.

Grote expertise letsel vergoeding

Uw advocaat werkt te allen tijde nauw samen met zijn of haar collega’s. Kennis en expertise worden binnen ons kantoor continu gedeeld. Op deze manier kunnen wij u het best van dienst zijn. Wij kunnen ook externe letselschade experts inschakelen indien nodig voor het smartengeld behalen. Bijvoorbeeld een onafhankelijke medisch adviseur of arbeidsdeskundige.

Voordelen van Holla Advocaten

Bij Holla Advocaten kunt u rekenen op:

  • Kennis en ervaring op het gebied van letselschade;
  • Professioneel advies op het gebied van smartengeld;
  • De beste uitkering tegen een vriendelijke vergoeding;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen;
  • Zoveel mogelijk herstellen van de oorspronkelijke situatie.

Letselschade geleden? Neem contact op

Heeft u letselschade geleden en wilt u smartengeld ontvangen, dan staat Holla Advocaten voor u klaar om te zorgen voor een passende uitkering of vergoeding. Neem gerust contact met ons op en kom langs op ons kantoor in Eindhoven of Den Bosch. Als letselschade specialist zijn wij er zeker van dat wij u uitstekend kunnen helpen met uw letsel vergoeding.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op