Letselschadeadvocaat in Brabant met veel kennis in letselschade

Zoekt u een letselschadeadvocaat in Brabant? Neem dan contact op met letselschadebureau Holla Advocaten. Wij zijn actief in heel Brabant en hebben kantoren in Eindhoven en Den Bosch. Onze sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding is de grootste van Zuid-Nederland. Met meer dan 70 gespecialiseerde letselschadeadvocaten, staan wij altijd klaar om u te helpen.

De letselschadeadvocaat in Brabant

Letselschadebureau Holla Advocaten in Brabant zorgt voor professionele en persoonlijke hulp bij letselschade. Onze letselschadeadvocaat geeft u passend en bruikbaar advies, de meest effectieve vertegenwoordiging en vraagt een reële vergoeding. Uw advocaat in letselschade werkt te allen tijde nauw samen met andere collega’s binnen ons kantoor. Kennis en expertise worden continu gedeeld. Op deze manier zijn wij u het best van dienst. Indien nodig schakelen wij externe experts in om u te helpen, zoals onafhankelijke medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Voordelen van letselschadebureau Holla Advocaten

Met een ervaren letselschadeadvocaat van Holla Advocaten in Brabant kunt u rekenen op:

  • Professioneel advies tegen een vriendelijke vergoeding;
  • Ruime kennis en ervaring op het gebied van letselschade;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen;
  • Het zo goed mogelijk herstellen van de oorspronkelijke situatie.

Letselschade geleden? Neem contact op

Zoekt u een letselschadeadvocaat in Brabant? Met vestigingen in Eindhoven en Den Bosch helpt letselschadebureau Holla Advocaten in Brabant u graag verder. Neem gerust contact met ons op. Als gespecialiseerde advocaat in de letselschade zijn wij in Brabant de beste partij voor het behalen van een schadevergoeding.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op