Schadevergoeding behalen met letselschadebureau in Brabant

Heeft u letselschade geleden en wenst u hiervoor een passende schadevergoeding? Dan wilt u kunnen rekenen op een advocaat die expert is in letselschade. Neem daarom contact op met letselschadebureau Holla Advocaten in Brabant. Onze afdeling Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoedingis de grootste van Zuid-Nederland. Een van onze advocaten staat altijd klaar om u te helpen met het behalen van een schadevergoeding voor letselschade.

Passende vergoeding voor uw letselschade

Het gespecialiseerde letselschadebureau Holla Advocaten in Brabant zorgt voor professionele en persoonlijke hulp. Onze letselschadeadvocaten bieden u passend en bruikbaar advies, de meest effectieve vertegenwoordiging en vragen een reële vergoeding. Uw advocaat werkt nauw samen met andere collega’s. Kennis en expertise worden binnen ons letselschadebureau continu gedeeld. Op deze manier kunnen wij u het best helpen. Indien nodig maken wij ook gebruik van externe experts, zoals onafhankelijke medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Voordelen letselschadebureau Holla Advocaten Brabant

Bij Holla Advocaten, het grootste letselschadebureau van Brabant, kunt u rekenen op:

  • Ruime kennis en ervaring op het gebied van letselschade;
  • Schadevergoedingen voor letselschade tegen een vriendelijke vergoeding;
  • Professioneel juridisch advies van een gespecialiseerd letselschadebureau;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen;
  • Zo goed mogelijk herstel van de oorspronkelijke situatie.

Schadevergoeding letselschade? Neem contact op

Holla Advocaten helpt u graag wanneer u een vergoeding voor uw geleden letselschade wenst. Als letselschadebureau zijn wij actief in heel Brabant en Zuid-Nederland. Neem gerust contact met ons op als u een vergoeding voor letselschade wilt behalen.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op