Schadevergoeding medische fout behalen met experts in letselschade

Heeft u letselschade geleden door een medische fout en wilt u een schadevergoeding voor deze medische fout? Vertrouw op juridische hulp van een echte specialist en schakel Holla Advocaten in. Onze sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding is de grootste van Zuid-Nederland. Met meer dan 70 ervaren letselschade advocaten kunnen wij u direct helpen.

Schadevergoeding behalen voor medische fout

Holla Advocaten zorgt voor professionele en persoonlijke hulp wanneer u letselschade door een medische fout heeft geleden. Onze letselschade advocaten proberen een passende schadevergoeding te behalen voor deze medische fout waar u veel last van heeft. Uw persoonlijke letselschade advocaat biedt u uitstekend advies, effectieve vertegenwoordiging en vraagt een reële vergoeding voor deze diensten.

Veel kennis en expertise omtrent letselschade

Uw advocaat werkt nauw samen met zijn of haar collega’s. Kennis en expertise worden binnen ons kantoor continu gedeeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Indien nodig schakelen wij ook externe experts in, zoals onafhankelijke medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Voordelen van letselschadebureau Holla Advocaten

Bij Holla Advocaten kunt u rekenen op:

  • Professioneel advies bij letselschade door medische fout;
  • Uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van letselschade;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen;
  • Zo goed mogelijk herstellen van de oorspronkelijke situatie;
  • Schadevergoeding voor medische fout tegen vriendelijke vergoeding.

Juridische hulp letselschade medische fout

Wanneer u letselschade heeft geleden door een medische fout, helpt Holla Advocaten u bij het behalen van een passende schadevergoeding. Als letselschade specialist zijn wij er zeker van dat wij u uitstekend kunnen helpen. Neemt u gerust contact met ons op en maak een afspraak op een van onze kantoren in Eindhoven of Den Bosch.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op