Schadevergoeding behalen voor whiplash na verkeersongeval

Wanneer u letselschade heeft geleden door een verkeersongeval, kunt u daar langere tijd veel last van hebben. Dan is het fijn als u een schadevergoeding kunt bewerkstelligen. Heeft u bijvoorbeeld een whiplash opgelopen, dan helpt Holla Advocaten u graag met het behalen van een vergoeding. Onze sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding is de grootste van Zuid-Nederland. Daardoor kan een van onze 70 specialisten u direct ondersteunen bij uw whiplash vergoeding.

Eerlijke schadevergoeding voor whiplash

Holla Advocaten biedt u professionele en persoonlijke hulp wanneer u letselschade heeft geleden door een verkeersongeval. Onze letselschadeadvocaten bieden u het beste advies en de meest effectieve vertegenwoordiging. Net als u vinden wij dat u een passende schadevergoeding moet ontvangen als u last heeft van een whiplash. Wij vragen een reële vergoeding voor het behalen van een schadevergoeding bij whiplashes.

Letselschadeadvocaten met kennis van zaken

Uw persoonlijke letselschadeadvocaat werkt te allen tijde nauw samen met andere collega’s binnen ons kantoor. Kennis en expertise wordt continu gedeeld. Op deze manier kunnen wij u het best van dienst zijn. Indien nodig schakelen wij externe experts in bij schadevergoedingen voor whiplashes, zoals onafhankelijke medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Voordelen letselschade specialist Holla Advocaten

Bij Holla Advocaten kunt u rekenen op:

  • Kennis en ervaring op het gebied van letselschade door verkeersongeval;
  • Schadevergoeding voor uw whiplash tegen een vriendelijke vergoeding;
  • Professioneel advies van gespecialiseerde letselschade advocaten;
  • Zo goed mogelijk herstel van de oorspronkelijke situatie;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen.

Contact opnemen voor whiplash vergoeding

Wilt u een schadevergoeding behalen voor de whiplash die u in een verkeersongeval heeft opgelopen, neem dan contact op met Holla Advocaten. Als letselschade specialist kunnen wij u na een verkeersongeval het beste adviseren over uw whiplash vergoeding.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op