Verkeersongeluk letselschade Professionele hulp van onze advocaten

Was u betrokken in een verkeersongeluk en zoekt u een schadevergoeding voor de letselschade die u heeft geleden? Dan wilt u kunnen vertrouwen op een advocaat die gespecialiseerd is in schadevergoedingen bij verkeersongelukken met letselschade. Neem daarom contact op met Holla Advocaten. Met ruim 70 letselschade specialisten is onze afdeling Aansprakelijkheid, Verzekering en Schadevergoeding namelijk de grootste van Zuid-Nederland. Wij staan altijd klaar om u te helpen met uw schadevergoeding, wanneer u in een verkeersongeluk letselschade heeft opgelopen.

Schadevergoeding bij verkeersongeluk met letselschade

Holla Advocaten zorgt voor professionele en persoonlijke hulp als u letselschade heeft geleden door een verkeersongeluk. Wij helpen u om na een verkeersongeluk een passende schadevergoeding te krijgen. Uw letselschade advocaat biedt u bruikbaar advies, effectieve vertegenwoordiging en vraagt daarvoor een reële vergoeding.

Veel expertise en onafhankelijke experts

Al onze advocaten werken nauw samen met andere collega’s. Kennis en expertise worden continu gedeeld. Op deze manier kunnen wij u na een verkeersongeluk het best van dienst zijn. Indien nodig zetten wij voor uw schadevergoeding externe experts in, zoals een onafhankelijk medisch adviseur.

Voordelen van Holla Advocaten

Bij letselschade specialist Holla Advocaten kunt u rekenen op:

  • Professioneel advies van gespecialiseerde letselschade advocaten;
  • Vakkundige vertegenwoordiging bij verkeersongelukken met letselschade;
  • Passende schadevergoedingen tegen een vriendelijke vergoeding;
  • Gedrevenheid in het oplossen of voorkomen van problemen;
  • Het zoveel mogelijk herstellen van de oorspronkelijke situatie.

Schadevergoeding behalen? Neem contact op

Holla Advocaten helpt u graag met het behalen van een passende schadevergoeding, naar aanleiding van de letselschade die u door een verkeersongeluk heeft ondervonden. Als advocatenkantoor zijn wij actief in heel Brabant. Neem gerust contact op en maak een afspraak bij ons op kantoor in Eindhoven of Den Bosch.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Barend Stroetinga

Martine Bouman

Ineke Paul-van Velzen

Publicaties >

Neem direct contact op