Verkeersongeval

Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken in het verkeer. Hierdoor kan flinke schade ontstaan. Als verkeersdeelnemer ben je kwetsbaar, zeker als voetganger of fietser. Ongevallen waaruit letsel ontstaat komen dan ook geregeld voor en hebben ingrijpende gevolgen.

Vaak zijn bij een ongeval één of meerdere partijen betrokken en ontstaat er discussie welke partij schuld heeft aan het ongeval. Tijd voor verwerking van de impact van het ongeval en/of revalidatie is er dan niet, terwijl de schade in veel gevallen direct merkbaar is. Bijvoorbeeld omdat u medische kosten dient te maken voor uw herstel en u door het ongeval niet meer kunt werken.

De behandeling van het letselschadetraject is doorgaans een complexe en emotioneel ingrijpende procedure die ook nog eens lang kan duren. De juridische beoordeling van het ongeval, de beoordeling van uw letsel en de berekening van uw schade zijn ingewikkelde zaken. Holla Advocaten heeft jarenlange ervaring en kent alle juridische mogelijkheden en valkuilen die in zo’n traject bestaan.

Het is dan ook verstandig om u na het ongeval zo snel mogelijk te laten bijstaan door een letselschadeadvocaat. Holla Advocaten kan beoordelen of, en zo ja welke partij voor uw schade aansprakelijk is en welke informatie noodzakelijk is om de behandeling van uw kwestie zo goed mogelijk voor te bereiden. Is er bijvoorbeeld informatie van de politie nodig, dient er een ongevallenanalyse te worden uitgevoerd, of dienen er getuigen te worden gehoord? En welk letsel heeft u opgelopen, en welke financiële gevolgen heeft dit voor u?

Wij zullen al deze zaken voor u regelen. De juridische beoordeling, de behandeling en de afwikkeling van uw letselschadezaak zijn bij Holla Advocaten in deskundige en vertrouwde handen.

Heeft u een ongeval gehad en wilt u een gratis advies over uw mogelijkheden, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze advocaten.

Letselschade

Een verkeersongeval, medische fout, mishandeling, bedrijfsongeval of beroepsziekte; het kan iedereen overkomen. Als er sprake is van letselschade (ook wel personenschade) dan is het belangrijk om te weten of iemand voor uw leed aansprakelijk is.

 

In dat geval staan onze specialisten van de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding u bij tijdens de afwikkeling van letselschade. Hun inzet is gericht op het krijgen van schadevergoeding: voor gemaakte kosten, verlies van arbeidsvermogen, huishoudelijke hulp en smartengeld. Indien mogelijk is het doel herstel van de oorspronkelijke situatie door bijvoorbeeld omscholing en reïntegratie in het arbeidsproces. Om tot goede keuzes en afwegingen te komen werkt Holla Advocaten samen met externe, onafhankelijke medische adviseurs en arbeidsdeskundigen.

 

Bij Holla Advocaten is de grootste sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schadevergoeding van Zuid-Nederland actief. Bijna alle advocaten uit de sectie zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Advocaten met expertise Letselschade

Ineke Roelandschap

Ineke Paul-van Velzen

Neem direct contact op